HD BioRec söker Lantbruksansvarig projektledare till Sydsverige

HD BioRec är den svenska delen av affärsområdet Cirkulär Bioekonomi som ingår i det danska företaget HedeDanmark. HedeDanmark ägs av Hedeselskabet med ca 1000 medarbetare. Företaget har verksamhet inom de gröna näringarna där den överordnade strategin är: "Vi bygger en bæredygtig fremtid – med naturen som partner".

HD BioRec söker en lantbrukskunnig medarbetare med stort intresse och engagemang för att skapa hållbara kretsloppslösningar för organiska restprodukter inom lantbruket. Som Projektledare ska du styra processen kring avsättning av olika typer av organiska restprodukter. Praktiskt innebär det kundkontakt med både kommunala reningsverk, privata verksamheter och lantbrukare, men också med olika underentreprenörer.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du har en utbildning inom lantbruket tex agronom/lantmästare. Gärna med en praktisk bakgrund och med några års erfarenhet av rådgivning/försäljning. Du ska också ha ett gott affärssinne och känsla för ekonomi och logistik samt trivas med att arbetet kan variera beroende på säsong.  Du ska vara bekväm med att det mesta av arbetsuppgifterna sköts via telefon och dator, men att det också blir en del tid i fält varför körkort och egen bil krävs.

Om tjänsten

Du blir en del av ett växande affärsområde inom Cirkulär Bioekonomi där du utgår från vårt kontor i Helsingborg tillsammans med fyra andra kollegor.  

Tjänsten är ett föräldravikariat på minst ett år med goda möjligheter till förlängning eller fast anställning. Önskat tillträde är augusti/september 

Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Johnson på telefon 042-25 33 80 eller via mejl bejo@hdbiorec.se.

Sista ansökningsdag är den 25:e juni, men vi hanterar ansökningarna och håller intervjuer löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan till: bejo@hdbiorec.se 

Dela denna sida